Jogi nyilatkozat

A gratulacio.hu portál az általa közölt hírek, elemzések, interjúk és egyéb írások összeállítása során kiemelt figyelmet fordított arra, hogy a felhasznált adatok hiteles, megbízható forrásból származzanak.

Az adatokat és információkat – lehetőségeinkhez képest – a megjelenés előtt kontrolláljuk. Mindezen körülmények ellenére előfordulhat, hogy a gratulacio.hu oldalain utóbb tévesnek bizonyuló hírek, információk jelennek meg. Éppen ezért felhívjuk tisztelt olvasóink figyelmét, hogy ha az oldalainkon megjelentetett hírek, információk alapján gazdasági, pénzügyi döntést kívánnak hozni, úgy előzőleg az információk megfelelőségét, valóságtartalmát ellenőrizzék. Esetleges egyéb irányú észrevételeiket is elküldhetik a „Sértő tartalom bejelentése” nevű fülre kattintva vagy az @ e-mail címre.

Bármely felhasználó gratulációjának feltöltésekor egyben felelősséget vállal azért, hogy az általa megadott szöveg és adatok a valóságnak megfelelnek, azt saját felelősségére, önszántából töltötte fel, jogilag és személyében nem sértenek meg senkit. E felelősségvállalásra tekintettel egy adott felhasználó által feltöltött gratulációval összefüggő mindennemű felelősség kizárólag azt az adott felhasználót terheli, aki azt a bizonyos gratuláció feltöltötte.

Az oldalainkon megjelenő információk esetleges valótlanságából, pontatlanságából eredő károkért a gratulacio.hu tulajdonosa mindennemű felelősségét kizárja.

A gratulacio.hu által közölt hírek, elemzések, interjúk és egyéb írások csak tájékoztató céllal készülnek.

A gratulacio.hu bármely részének másolásával és terjesztésével kapcsolatos minden jog fenntartva. Tilos a portál elektronikus tárolása, feldolgozása és értékesítése a gratulacio.hu tulajdonosának előzetes írásos hozzájárulása nélkül. A gratulacio.hu-ból értesüléseket átvenni kizárólag a gratulacio.hu–ra való hivatkozással lehet. A hivatkozás formája: gratulacio.hu

Comments are closed