Adatvédelem

A gratulacio.hu működtetése során technikailag rögzítésre kerülő adatok a felhasználó számítógépének azon adatai, melyek a szolgáltatás igénybevétele során generálódnak, és amelyeket a gratulacio.hu-t kiszolgáló rendszer a technikai folyamatok automatikus eredményeként rögzít. Az automatikusan rögzítésre kerülő adatokat a rendszer a felhasználó külön nyilatkozata vagy cselekménye nélkül automatikusan naplózza.

Az automatikusan rögzítésre kerülő adatok kezelésének célja a gratulacio.hu internetes oldalon keresztül elérhető szolgáltatások nyújtásának biztosítása, a személyre szabott tartalmak és hirdetések megjelenítése, statisztikakészítés, az informatikai rendszer technikai fejlesztése, a felhasználók jogainak védelme. A felhasználók által a szolgáltatás igénybevétele során hozzáférhetővé tett adatokat a gratulacio.hu tulajdonosa  felhasználhatja arra, hogy felhasználói csoportokat képezzen, és a felhasználói csoportok részére a gratulacio.hu weboldalon célzott tartalmat, és/vagy hirdetést jelenítsen meg.

Amennyiben a gratulacio.hu tulajdonosa  a honlapján található tartalomszolgáltatás és tárhelyszolgáltatás üzemeltetését vagy hasznosítását részben vagy egészben harmadik személy számára átadja, úgy az általa kezelt adatokat, ezen harmadik személy számára külön hozzájárulás kérése nélkül hiánytalanul átadhatja további kezelésre.

Bármely felhasználó e-mail címének megadásakor egyben felelősséget vállal azért, hogy a megadott e-mail címről kizárólag ő vesz igénybe szolgáltatást. E felelősségvállalásra tekintettel egy megadott e-mail címen történt belépésekkel összefüggő mindennemű felelősség kizárólag azt a felhasználót terheli, aki az e-mail címet regisztrálta. A felhasználó e-mail címének megadásakor hozzájárul ahhoz, hogy számára a gratulacio.hu híreiről, újdonságairól és akcióiról hírlevelet küldjön.

A gratulacio.huGoogle® Analyitcs-et használja az oldalára érkező látogatások méréséhez. A Google a látogató teljes anonimitása mellett segítséget nyújt weboldalaink és szolgáltatásaink folyamatos fejlesztéséhez. Megmutatja mely weboldalakon keresztül érték el oldalunkat látogatóink, így láthatjuk milyen hírek, információk, szolgáltatások érdeklik látogatóinkat. Többek között, – de nem kizárólagosan – a következő adatok kerülnek kigyűjtésre és feldolgozásra:

  • böngésző típusa és verziószáma,
  • operációs rendszer típusa és verziószáma,
  • weboldal ahonnan a látogató weboldalunkra érkezett,
  • weboldal ahonnan weboldalunkra átirányítódott,
  • a látogatás időpontja,
  • a látogató IP-címe,
  • a látogató földrajzi elhelyezkedése, kora, neme, stb.

Amennyiben többet szeretne megtudni a Google adatvédelmi politikájával kapcsolatosan kattintson ide: http://www.google.com/intl/hu/privacy.html.

Comments are closed